c

z

Add a strong one liner supporting the heading above and giving users a reason to click on the button below.

Referenciák
GDPR WEBOLDAL MEGFELELŐSÉG – SSL BIZTONSÁG
27500Ft
AKCIÓ!
GOOGLE HIRDETÉS BEÁLLÍTÁS – 3 kampány
34000Ft
AKCIÓ!
FACEBOOK HIRDETÉS – 3 kampány
59900Ft
AKCIÓ!
All in csomag
280000Ft
AKCIÓ!
Haladó csomag
150000Ft
Alap csomag
110000Ft

Visszajelzések

Rókus Ivett
Rókus Ivett
#biokozmetikus
Tovább olvasom
A reklámozáshoz egyedi arculatot készitett. Sokat segített a weboldal keszítesben, logotervezésben, kreatív ötletekben. A Facebook business fiókom kezelésében, a kampány futtatásában. A kozmetikának célcsoport jó meghatározása réven igen hamar sikereket értem el.
E. Ferenc
E. Ferenc
Frici
Tovább olvasom
Üzleti partneren keresztül ismerkedtünk meg Péterrel. Az első megbeszélésünkkor már szimpatikus volt a kedves modorával és a referenciáit megtekintve őt választottam a webshopunk elkészítésére. Elképzeléseimet kiválóan megvalósította.
B. Zsolt
B. Zsolt
Tovább olvasom
"Kedves Péter! Szeretném kifejezni a hálámat és hogy segítettél felépíteni a webshopom. Őszintén mondhatom, hogy a folyamat során együtt dolgozni veled csupáa öröm volt. Az oldal külseje és felépítése pontosan azt a megjelenést hozza, amit elképzeltem, sőt, még azt is felülmúlta! Az egyszerűség és az áttekinthetőség tökéletes egyensúlyát sikerült elérnünk, ami a látogatóknak kellemes és intuitív böngészési élményt nyújt. Külön kiemelném a rövid elkeszítési időt, ami elengedhetetlen volt az üzleti tervem időzítéséhez. Köszönöm, hogy a kreatív ötleteimet és elképzeléseimet ilyen profi módon valósítottad meg, és hogy figyelembe vetted az én igényeimet és a vásárlók elvárásait egyaránt. Úgy érzem, hogy egy valódi csapatként dolgoztunk együtt, és ez az oldal az eredménye annak az összehangolt munkának."
Előző
Következő

Kérjen Ön is ajánlatot vagy konzultációs időpontot!